Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εξυπηρέτησή σας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Περισσότερα...

Pyramis Pyragranite Alazia (79X50) 2B Snow Νεροχύτης

Pyramis Pyragranite Alazia (79X50) 2B Snow Νεροχύτης Κουζίνα

Pyramis Pyragranite Alazia (79X50) 2B Snow Νεροχύτης

Ο υψηλής καθαρότητας γρανίτης(99,7%) αναμεμειγμένος με εξαιρετικής ποιότητας ρητίνες διασφαλίζει:

Αντοχή στη θερμότητα: Ο νεροχύτης δε θα πάθει τίποτα ακόμα και αν έρθει σε επαφή με αντικείμενο που η θερμοκρασία του φτάνει τους 280xC

Αντοχή σε κρούση: Ο νεροχύτης δε σπάει ακόμα και αν πέσει πάνω του αντικείμενο βάρους 1kgr από ύψος 70cm

Αντοχή σε χημικές ουσίες: Ο νεροχύτης δεν αποχρωματίζεται ακόμη και αν έρθει σε επαφή με ισχυρά χημικά καθαριστικά προϊόντα.

Ευκολία στο καθάρισμα: Καφές ή κόκκινο κρασί δεν αφήνουν κανένα σημάδι, αρκεί να ξεπλυθεί ο νεροχύτης απλά με λίγο νερό.

Αντοχή στο χάραγμα: Ο νεροχύτης έχει αυξημένες αντιχαρακτικές ιδιότητες σε αιχμηρά αντικείμενα. 

Προστασία κατά των βακτηριών
Για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια, η ειδική σύνθεση των νεροχυτών Pyragranite παρέχει διαρκή προστασία κατά των βακτηρίων. Η συσσώρευση των βακτηρίων στην επιφάνεια του νεροχύτη προκαλεί μούχλα, λεκέδες και άσχημες οσμές. Ο εμπλουτισμός της σύνθεσης Pyragranite με ιόντα αργύρου κάνει την επιφάνεια του νεροχύτη ασφαλή, απόλυτα υγιεινή και πλήρως κατάλληλη ώστε να έρχεται σε επαφή με τρόφιμα. 

Πιστοποιητικά
Οι νεροχυτες Pyragranite πιστοποιούνται από διεθνώς αναγνωρισμένους οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένων των NSF / ANSI (National Sanitation Foundation / American National Standards Institute), IAPMO (Standard Product Development), ITS (Intertek Testing Service), IANESCO LABORATOIRE D ANALYSES ET D ESSAIS EN CHIMIE DE L’OUEST, LGA και φυσικά όλοι φέρουν σήμανση CE. 
 

Διαστάσεις Νεροχύτη: 790 x 500mm

Διαστάσεις Γούρνας: 340 x 400 x 205mm / 340 x 400 x 205mm

Ερμάριο: 80cm

Χρώμα: Γρανίτης Snow

Εκροές: Φ92mm, Φ92mm

Στην συσκευασία περιλαμβάνονται βαλβίδες και σιφόν.

Τοποθέτηση: Ένθετος 
 

Κωδικός Pyramis: 079810911

  • Κωδικός Προϊόντος: SNK001
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 0,00€