Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εξυπηρέτησή σας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Περισσότερα...

Κύλινδρος ασφαλείας Scudo DCK για πόρτα θωρακισμένη

Κύλινδρος ασφαλείας Scudo DCK για πόρτα θωρακισμένη Κύλινδροι ασφαλείας

Κύλινδρος υψηλής ασφάλειας από την εταιρεία AGB, της σειράς SCUDO DCK.

Διαθέτει σύστημα προστασίας "Snap Resistant" κατά του σπασίματος. Αυτό σημαίνει ότι σε προσπάθεια διάρρηξης ο κύλινδρος εμφανίζει υψηλό βαθμό αντίστασης, χάρη στην ατσάλινη μπάρα που βρίσκεται στο κάτω μέρος του και δεν μπορεί να σπάσει. Ακόμη, ο κύλινδρος AGB SCUDO DCK έχει προστασία κατά του χτυπήματος (προστασία anti-bumping). Ελεγχόμενη αναπαραγωγή κλειδιών (προστασία αντιγραφής).

Πατενταρισμένο σύστημα προστασίας "Snap Resistant" κατά του σπασίματος. Στο κάτω μέρος του κυλίνδρου βρίσκεται μια ατσάλινη μπάρα σε σχήμα U στο σημείο της βίδας στήριξης (εσωτερικά), καθιστώντας τον ανθεκτικό σε περίπτωση προσπάθειας διάρηξης.

Σύστημα πρoστασίας κατά του χτυπήματος (anti-bumping) και κατά του τρυπήματος (anti-drilling). Συμβάλλουν σε αυτό ατσάλινες μπάρες κατανεμημένες σε διαφορετικές θέσεις στο εσωτερικό του κυλίνδρου και τοποθετημένες κάθετα.

Διαθέτει 15 ενεργές μπίλιες εσωτερικά σε διάταξη δυο σειρών

Ελεγχόμενη αναπαραγωγή κλειδιών (προστασία αντιγραφής). Αντίγραφα του κλειδιού γίνονται μόνο με τον κωδικό που αναγράφεται στην κάρτα ιδιοκτησίας, στο εργοστάσιο της AGB στην Ιταλία. Χρόνος παράδοσης επιπλέον κλειδιών 15-20 εργάσιμες ημέρες.

Στην συσκευασία περιλαμβάνονται 5 κλειδιά ασφαλείας, η κάρτα κατόχου για την αναπαραγωγή κλειδιών και μια βίδα στήριξης

  • Κωδικός Προϊόντος: KYL106
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 0,00€